Sant Diego. Milers de persones han gaudit el cap de setmana d?una exitosa activitat comercial

TW
0

toni seguí Alaior
La presidenta de l'Associació de Comerços d'Alaior, Janet Vinent, ha qualificat de molt positiva la primera Fira d'Estocs que s'ha celebrat aquest cap de setmana a la ciutat i que ha comptat amb l'assistència de milers de persones. Vinent ha defensat per a l'any vinent l'organització d'aquest mercat en un escenari més espaiós en el mateix nucli urbà.

Janet Vinent s'ha fet ressò de la satisfacció generalitzada de la vintena de comerços que ha participat en aquest primer mercat d'estocs, donat que el nivell de vendes ha estat molt important, davant la nombrosa assistència de veïns de la ciutat i de persones procedents d'altres poblacions de l'Illa. Per altra banda, la degustació de tapes s'ha convertit en una exitosa iniciativa inclosa en el mercat d'estocs, amb la venda de milers de racions de pop amb cebes, pollastre al curri, xampinyó a l'"ajillo", ronyó, pilotes de sípia, rotllets de llom amb espàrec, sípia amb pebre i, l'antiga recepta més demandada, tronelles de be. De fet, el dissabte es van esgotar les existències i el llistat es va ampliar amb fetge, pop saltejat amb all i carn en salsa.
Vinent ha defensat una nova ubicació del mercat d'estocs per a l'any vinent per oferir més espai tants als comerços participants com els visitants, per la qual cosa els llocs de venda podrien instal·lar-se en el tram del carrer des de sa Plaça fins a la sala de Sant Diego. A més, ha subratllat com a molt positiu el fet que els quatre bars hagin treballat conjuntament i compartit el material.

Vinent ha agraït el recolzament del batle Pau Morlà, la participació dels comerços i la col·laboració de les empreses Línea Frío, Dalrit, Menorquina de Bebidas, La Menorquina, Gros Mercat, Estrella Damm i Coca-Cola, a més de la floristeria Es Bri per haver decorat l'antiga església de Sant Diego.