embolic. Tracta d?una comèdia que transcorre a casa d?una família aristòcrata anglesa on arriba un fillet

TW
0

Ll. Pons Maó
El grup de teatre de Sant Lluís "Tornam a ser aquí" presenta avui i demà a l'Orfeón Mahonés l'obra "El niño de los Parker" una divertidíssima comèdia en la que intervenen catorze actors en una obra considerada coral, és a dir que tots comparteixen protagonisme i tots tenen el seu moment estelar.

Per "Tornam a ser aquí" és un repte i una gran il·lusió actuar a l'Orfeón Mahonés on sempre els reben amb els braços oberts tot i que encara no hi havien actuat des de la darrera reforma del teatre.

La història comença amb l'arribada d'un bressol amb un infant a una casa on hi ha cinc homes, el pare, tres fills i un criat, tots es declaren innocents i a la vegada tots són sospitosos de ser pares d'aquest fillet que porta una carta en la qual diu que ve a viure amb son pare. El desenllaç de la comèdia és inesperat, sorprenent i divertit.
"El niño de los Parker" és una comèdia d'embolics d'Anita Hart i N. Braddel ambientada en la casa d'una família aristòcrata anglesa que promet fer passar una estona divertida al públic.

Després d'haver-la representat a Sant Lluís l'any passat dues vegades, ara es presenta a Maó en un espai que per a ells reuneix unes condicions més òptimes i on han estat treballant durant tota la setmana.

Se faran dues representacions de "El niño de los Parker", avui a les 21 hores i demà a les 19 hores.