L’any passat es van arribar a vendre 16.000 tapes - Arxiu

TW
0

Alaior celebrarà una segona edició de la Fira d'Estocs després de l'èxit aconseguit l'any passat. L'encontre serà divendres dia 26, dissabte 27 i diumenge 28 al pati de l'antiga escola de La Salle (La Salle petita).

Aquesta activitat organitzada per l'Associació de Comerciants del municipi amb la col·laboració de la Conselleria de Comerç del Govern balear, els ajuntaments d'Alaior i de Maó i el Consell, i diferents marques comercials, comptarà amb 29 expositors protegits per carpes i uns 700 metres quadrats de superfície.

Les novetats d'enguany recauen en l'ampliació dels dies de fira, tenint en compte que l'any passat només es va obrir al públic dissabte i diumenge. A més s'han adherit a la iniciativa deu expositors més que la fira de l'any passat.

El públic que visiti aquest gran mercat podrà adquirir peces de roba, sabates, pastissos, llums, roba de casa, articles de merceria i bijuteria, entre altres. Alhora, dissabte i diumenge de les 12.30 hores a les 14.30 i de les 19 a les 21 hores, el públic podrà gaudir d'una degustació de tapes. Es podran adquirir quatre tapes a 1,50 euros o vuit a tres euros.

Segons apunta la presidenta de l'Associació, Janet Vinent, l'encontre es celebra de nou gràcies a l'èxit de l'anterior edició, on es van arribar a vendre 16.000 unitats de tapes i els comerços van aconseguir fer caixa. La inauguració de la fira serà a les 19 hores de divendres malgrat estigui oberta de 18 a 21 hores. Dissabte es podrà visitar de 9.30 a 14.30 i de 16.30 a 21 hores i diumenge de 9.30 a 14.30 hores.

Per altra banda, l'Associació de Comerciants preveu organitzar la primera Ruta des Vermut, que consistirà en una ruta de tapes pels bars i restaurants del poble de les 12 a les 15 hores. Es durà a terme els tres darrers dissabtes del mes d'abril i es preveu que l'activitat s'acompanyi de diferents actes com pot ser el cant. Està previst que en un dels dissabtes la coral del Centre Cultural posi música i veu a l'encontre desfilant pels carrers del poble.