Amenaça. Al principi van caure unes gotes, insuficients per frenar l’empenta de la rua - A.G.

TW
0

La Gran Rua de Carnaval es va celebrar dissabte enmig de gran animació, si bé uns minuts abans de començar estava plovent i semblava que no es podria dur a terme. Però va parar de ploure i la rua va tenir lloc, encara que les actuacions als carrers es feren un poc mes curtes, en previsió que s'hagués d'interrompre la desfilada per motiu d'un nou ruixat.

Així que, al so del grup musical de percussió Set Ginets, la desfilada es va realitzar de forma divertida i animada, amb més de tres-centes persones que la composaven. Tot va anar molt bé i al Poliesportiu, on cada comparsa o grup realitzava les seves actuacions, es va concentrar una gernació que omplia completament tots els seients.

Hi va haver disfresses molt originals i vistoses. Ses Germanes, amb tot el seu acostumat sentit de l'humor, presidiren la cerimònia, i proclamaren els guardons que el Jurat havia atorgat.Primer premi de 500 euros a la comparsa "Carrera d'estruços"; segon premi de 300 euros a "Vacances al Tirol (Luis Aguilé)"; tercer premi de 200 euros a "Facebook"; premi de 100 euros a la comparsa per elecció dels grups participants, per "Carrera d'Estruços"; i un cinquè premi per a "Bajo el mar".

Van tenir diferents premis i lots concedits per firmes comercials i entitats "Ses Porquetjades", "País de nunca más", "Conills segrestadors", "Cats", "C.E. Escòcia" "Er Mercadillo Flamenco" i "Corre, corre, caballito". Acabat el lliurament de premis, els jocs i diversions del Pavelló, ja després de mitjanit es celebrà un animat i participat Ball de Carnaval.