Presentació. Antònia Allès, el gerent de Triatges Menorca i Joan Florit del GOB, a la seu del Consell. - Gemma

TW
0

Amb l'objectiu de contribuir a la difusió sobre la importància del reciclatge i la separació dels residus, Triatges Menorca posa en marxa un concurs per a centres escolars de l'Illa. "Escoles verdes, premis Triatges Menorca als projectes ambientals" pretén premiar els programes i les accions que es considerin més innovadores en matèria d'implicació ambiental per part de la comunitat educativa i per tant, una major incidència sobre l'entorn.

Els projectes, que han d'estar avalats per un mínim de dos professors del centre, han de consistir en programes que ja estan en funcionament durant aquest curs escolar o iniciatives que el centre vulgui implementar durant el curs escolar 2010-2011. Les memòries han d'estar elaborades pels propis alumnes i es poden presentar en el format que cada centre cregui més oportú ja sigui en suport paper, format digital o audiovisual, entre altres. Hi poden participar tots els centres d'Infantil, Primària, Secundària i batxillerat de l'illa.

El termini d'inscripció acaba el proper dia 15 de març i s'ha de formalitzar a través de la pàgina web www.triatgesmenorca.es. Els centres podran presentar les propostes fins dia 31 de maig. S'atorgaran tres premis en metàl·lic, valorats en 1.500 euros, 1.000 euros i 500 euros. Segons ha informat el gerent de l'empresa, Lino Pons, "els centres interessats en participar en aquesta iniciativa podran visitar la planta de reciclatge per tal de conèixer de primera mà la feina que es duu a terme en matèria de separació de residus.