El conseller d'Educació i Cultura del Govern balear, Bartomeu Llinàs, entrega la certificació al director del centre, Rafael Andreu. - Javier

TW
0

L'institut Pasqual Calbó i Caldés de Maó ha rebut aquest matí el certificat de qualitat ISO 9001:2008 atorgat per l'empresa dedicada al desenvolupament de la normalització i la certificació AENOR. Aquest distintiu acredita que el centre ha implantat els processos necessaris per assolir una gestió de qualitat que redunda en la millora de l'ensenyament i en els resultats acadèmics de l'alumnat. El centre d'ensenyament secundari va iniciar el procés d'implantació d'aquest sistema el curs 2005-2006 , un treball que s'ha perllongat durant quatre cursos.

El conseller d'Educació i Cultura del Govern de les Illes, Bartomeu Llinàs, desplaçat a Menorca per rebre aquesta certificació com a primer representant de l'educació balear, va assegurar que un model de gestió no és una finalitat en si mateixa sinó una eina per aconseguir uns resultats educatius favorables. D'aquí que anunciés que "ara comença una etapa de més esforços i responsabilitats".

El Pasqual Clabó i Caldés és el tercer centre de l'Illa que obté l'acreditació juntament amb el Maria Àngels Cardona de Ciutadella i el Joan Ramis i Ramis de Maó.