Son Bou. Els participants seguien els moviments d’Ula Corn per celebrar el Dia Internacional de la Dansa - Javier

TW
0

Respirar profundament la brisa marina, palpar amb els peus l'arena fina, deixar-se endur i endur-se el cos en moviments sinuosos, elegants, agradables per qui els comet i per qui els observa... 'Vuelta y vuelta' tornava a celebrar ahir el Dia Internacional de la Dansa a la platja de Son Bou, aquest any sota el títol de "Un ball sostenible a Menorca per un nou humanisme".

Sota un sol brillant de justícia, a les dues del migdia, Ula Corn, ballarina berlinesa de reputació coneguda, entrava en confidència amb la gent congregada a la platja, tots bellament vestits de blanc, que la seguiren en cada un dels passos improvisats fruit d'un bagatge ple de coneixements de la dansa més lliure, amb la mar com a marc idoni i la llum com a únic pensament.

L'aigua va convertir-se al final en la gran temptació a la qual s'entregaren nus per despertar-se de l'embriagament de la dansa motivadora.

Amb la celebració d'un dia especial per la dansa volien sumar també el gest i el compromís envers la terra que trepitgen i que volen conservada per gaudir-la infinitament.