Benedicció. A càrrec del rector, Francesc Huguet, va tenir lloc a l’aparcament del santuari del Toro - Lola

TW
0

Llevant, ponent, tramuntana i migjorn, quatre vents, quatre punts cardinals, terra i gent que l'ha habitada des de temps immemorials, llavor que fructifica per la sàvia mà de la pagesia, pel caliu del missatge evangèlic. Un any més, la festivitat de la Mare de Déu del Toro va aprofitar-se per fer la benedicció dels camps.

El rector del santuari mercadalenc, Francesc Huguet, va ser l'encarregat de la pregària que va precedir aquest acte, celebrat a l'aparcament del recinte, no a la terrassa de tramuntana, com venia sent habitual.Després de la benedicció, els assistents van entrar dins del temple per participar en la celebració eucarística.

En la seva valenta homilia -Huguet no va defugir les dificultats que viu l'Església pels darrers escàndols-, el rector del santuari va reivindicar la Pasqua de Resurrecció, entesa com a "motor que empeny la comunitat a viure la novetat dels fills de Déu", la qual cosa els obliga a fer de les seves obres i la seva vida "testimoni que Crist viu".A més a més, Huguet va animar els fidels a descobrir el poder de l'estima, la dimensió de la qual és determinant per enriquir la vida espiritual i complir la voluntat de Déu.