TW
0

Entre els poderosos gratacels del districte financer de Hong Kong, l'artista ciutadellenc Marc Jesus recala a Xina que es posa als seus peus per l'exposició "Relax", 22 quadres, la majoria llenços encara que també ha pintat sobre paper, a través dels que Marc aconsegueix transmetre la sensació de pau i felicitat que viuen els seus personatges femenins ampliament coneguts.

L'exuberància de la natura, tant en la carn de la dona com en les flors i els fruits, la mar, el bany i els banyadors o mini biquinis... una explosió de colors intensos, algunes dosis d'erotisme i molta frescor inunda la sala amb l'obra de Jesus, del sostre pengen diversos paraigües igualment decorats en el seu estil. Hong Kong l'ha rebut, per primera vegada, amb tots els honors, la delegada de la Unió Europea a Àsia va reunir en un sopar a un grup nombrós de cònsols que van delectar-se amb la senyora blava, com és popularment coneguda, i els productes menorquins que l'artista havia portat fins a l'altra part del món per compartir-los amb els seus nous admiradors.

Barcelona
Marc Jesus el pròxim tres de juny inaugura una nova exposició a fora, a la galeria Jordi Barnadas de Barcelona. L'exposició, que porta per títol "Esperando a George Clooney", conté alguns quadres en els que Marc prescindeix del color blau per deixar a la vista la tela crua, amb un color gairebé cafè, que dona fe de l'estil de l'artista al marge del color pel que se l'identifica. També en alguns bodegons Marc deixa de fons la tela crua com a base del quadre. Les obres que s'exposaran a la galeria de Barcelona contenen una altra peculiaritat, la d'una tassa de cafè que apareix, discretament, a tots els quadres.