Festa. Nombroses persones acudiren a la finca per gaudir de la trobada festiva de genets i compartir el desig de bulla en les setmanes prèvies a Sant Joan - Myriam Traid

TW
0

Com cada primer diumenge de juny, ses Arenes de Dalt obrí ahir les seves portes per a celebrar el tradicional replec. Però enguany va ser especial. L'organitzador, Valeriano Allès Canet, és el caixer casat del bienni, i el seu protagonisme en la festa contribuí a augmentar la concurrència de públic i cavalls.

Centenars de persones acudiren a la finca per gaudir de la trobada festiva de genets i compartir el desig de bulla en les setmanes prèvies a Sant Joan. En total es van reunir 41 cavalls, entre els quals destacà la presència del caixer fadrí. La gent es concentrà a l'esplanada de la finca per seguir els moviments i figures dels cavalls en esclat festiu. No hi mancaren els sons de Sant Joan i les cançons relacionades amb la festa.

En aquesta ocasió, el caixer casat no participà en el replec com a genet i va fer d'amfitrió dels membres de la Junta de Caixers en ple, amb el caixer senyor al capdavant, els dos fabiolers i les famílies. Els protagonistes del bienni compartiren després del replec un dinar a la finca, com una trobada de germanor i companyerisme per comentar i preparar les festes d'enguany.