FESTA AL CARRER. Les escoles realitzen nombroses activitats per Sant Joan, moltes d’elles al carrer, per compartir els aires festius amb tothom - Cris

TW
0

Els alumnes de la classe dels Crancs de l'escoleta infantil Es Mussol van participar ahir matí en una molt particular comitiva des be, en què es va comptar amb un protagonista d'excepció: un anyell.

Al voltant de les 10 del matí, els fillets i filletes van sortir del centre per fer un passeig per la plaça. Hi estaven representats tots els personatges que hi ha a la comitiva, des de la junta de caixers, amb el fabioler i s'homo des be, fins als guàrdies civils i els policies locals que acompanyen el grup. Els fillets que feien de caixers anaven vestits amb una camiseta amb el Be de Sant Joan i un corbatí i un capell fets amb cartolines. L'homo des be, com no, amb un be -en aquest cas anyell- damunt les espatlles. Una imatge divertida que, per uns moments, va fer que els alumnes es sentissin autèntics protagonistes de les festes.

Roser Gener
El capvespre, l'escoleta Roser Gener s'afegí als actes prefestius. En aquest cas el protagonisme va ser per als cavallers que van participar en un replec. Una festa en què van participar els alumnes, que també anaven amb els seus particulars cavalls fets amb pals i cartró. Els petits van poder tocar els equins i, fins i tot, qualcar.