TW
0

L'Ajuntament de Ciutadella no comprarà a la Televisió de les Illes Balears, IB3, els espais publicitaris que hi haurà durant les emissions del Caragol des Born i els Jocs des Pla.

El regidor de Festes, Guillem Bosch, va explicar ahir que finalment "s'ha descartat totalment" adquirir la publicitat perquè "era del tot inassumible per part de l'Ajuntament".

El responsable municipal va senyalar que "ja des del principi" es va comprovar que el Consistori tot sol no podria assumir l'elevat cost de l'operació, i que hauria requerit de l'ajut econòmic d'altres institucions.

La idea inicial era comprar tota la publicitat que IB3 emetrà durant les retransmissions de dimecres i dijous capvespre. D'aquesta manera, les persones que segueixen l'emissió des de les pantalles gegants que es col·loquen per seguir els Jocs des Pla no es perdrien res per culpa dels talls publicitaris, un problema que s'ha pogut constatar els darrers anys.

Finalment, però, l'Ajuntament descarta la contractació dels espais publicitaris pel seu elevat cost. Ara, una de les opcions que contempla el Consistori és que les pantalles gegants rebin no el senyal d'emissió, sinó un que arribi directament des de la unitat mòbil que no es vegi afectada pels talls publicitaris. Tot i això, s'haurà de veure, en els propers dies, la viabilitat de la proposta.

Cal recordar que la instal·lació de pantalles gegants al carrer perquè la gent pugui seguir a través d'una pantalla el Caragol i els jocs eqüestres és una iniciativa que es va introduir fa un parell d'anys per restar pressió humana sobre els escenaris de la festa, ja que tant la Plaça des Born com es Pla de Sant Joan estan totalment col·lapsats.