Rafel. Al final de l’obra, ho perd tot - Gemma Andreu

TW
0

Bona entrada i bon ambient. Aquest era l'aspecte del teatre de Calós quan anit va obrir les seves portes per a l'estrena de "Foc i Fum", la sarsuela santjoanera de Joan Benejam que compleix enguany el seu 125è aniversari.

Tot i que la sessió més demandada és sempre la del Diumenge des Be, van ser molts els que van assistir a la primera de les tres representacions programades per a una edició que compta amb un repartiment mig professional i mig amateur.

Entre els actors hi ha figures destacades de la lírica menorquina com Lluis Sintes -que s'estrena a "Foc i Fum"- i Maria Camps, que actuen en els papers de Bartomeu de Son Tica i Francisca. Els acompanyen damunt l'escenari Toni Riudavets i Josep Gelabert (Carrelet), Jacinto Genestar (l'amo en Joan), Marc Casasnovas (Rafel), Mari Torres (Maria) i Lluis Febrer i David Anglada (Pericu), a més d'un nombrós grup de secundaris. Tots ells, sota la direcció escènica d'Aura Iris Canet, i amb Biel Barceló com a director musical.

La propera sessió de "Foc i Fum" serà avui vespre, a les 21.30 hores, mentre que la darrera, el Dia des Be, començarà a les 12 del migdia, per tal de facilitar l'arribada a temps de la Comitiva des Be. Encara queden algunes entrades a la venda tant per una com per l'altra sessió.