Senderisme. La ruta permet descobrir La Mola des d’una altra perspectiva tot passejant per indrets fins ara no visitables i contemplant el paisatge amb espectaculars vistes - Javier

TW
0

La grandesa de la Fortalesa Isabel II-La Mola es descobreix pas a pas d'ençà l'any 2005, quan Cordial Hoteles inicià el treball d'adaptació del conjunt monumental a la visita del públic. Any rere any s'incorporen novetats que permeten la visita a nous espais i la descoberta de valors històrics i naturals propis de l'indret que visiten a l'any al voltant de 50.000 persones.

Una ruta de senderisme monumental, la visita durant la posta de sol i gimcanes per als més joves, són les activitats noves que s'afegeixen a la ja habitual visita diària amb audio-guia o monitor i la visita nocturna que es realitzarà el 26 de juliol i el 24 d'agost.

A La Mola, també, cada estiu es programen una sèrie d'exposicions d'artistes locals que entren així en consonància amb el visitant forani que pot descobrir Menorca des d'una altra perspectiva a través de la mirada artística. Ha encetat la temporada Joan Mercadal amb una exposició de fotografies que duu per títol "Diari Fotogràfic". El 10 de juliol Tònia Coll mostrarà el resultat de la seva experiència artística pensada expressament per a La Mola amb una sèrie de pintures i instal·lacions. I el 20 de juliol l'exposició "Galileo Galilei" permetrà conèixer el primer explorador del cosmos, exposició que enllaça amb les observacions astronòmiques habituals a La Mola i que aquest any organitza l'Observatori Astronòmic de Mallorca, donada la bona acceptació de l'activitat. L'Observatori trasllada un planetari de manera virtual que servirà com a introducció de l'acte.