Ca Na Xini - Ca Na Xini

TW
0

L'hotel rural Ca Na Xini de S'Hort de Sant Patrici, a Ferreries, figura en el llistat de 125 hotels de tot el món que ha elaborat l'editorial de publicacions de viatges Condé Nast per a la revista Traveler per als mesos de juliol i agost.

No és la primera vegada que l'establiment hoteler menorquí apareix distingit com un bon allotjament. Des que obrí les seves portes a mitjans de l'estiu de 2008, Ca Na Xini ja ha rebut el reconeixement de diversos mitjans importants. A la seva edició de 4 d'abril de 2009, el diari britànic The Independent ja el va incloure entre els cinc establiments més destacats de les Balears. Aquell mateix mes, la prestigiosa revista sobre vins, la Guia Peñín Sibaritas va publicar un reportatge de quatre pàgines destacant les característiques de l'hotel, les seves comoditats i els productes d'elaboració pròpia, com pot ser el vi que surt de S'Hort de Sant Patrici.

A banda d'aquestes i d'altres aparicions a la premsa mundial, cal destacar també la del passat 10 de gener al diari nordamericà The New York Times, a un article titulat "The 31 places to go in 2010" (Els 31 llocs on anar durant el 2010). Un text en el que es destaquen les particularitats i els encants de Menorca, tot recomanant als lectors l'allotjament a Ca Na Xini. El gerent de l'agroturisme, David Casals està molt satisfet pel reconeixement que se li està donant, tenint en compte que tan sols és el segon estiu sencer en què tenen obert. La clau, segons explica, ha estat introduir-se en circuits determinats de comercialització per internet que li han permès fer-se amb una clientela nacional, italiana, americana, francesa i anglesa d'un nivell mig i alt que ha notat poc la crisi. "Vénen igual, però el consum és menor. Surten menys a sopar, o miren més allà on van", afirma Casals.