Gentada. Els carrers del municipi van rebre una gran afluència de gent durant tot el capvespre - Cris

TW
0

Tot el poble des Migjorn Gran va sortir al carrer per rebre la primera de les convocatòries dels Dimarts as Migjorn, una iniciativa que torna coincidint amb la temporada alta, i que va servir per dur fins al municipi una gran quantitat de gent.

El llistat d'activitats preparades per a la jornada d'ahir era ben llarga, començant per la Ruta Cultural de Francesc d'Albranca i el mercat de nit. Una cinquantena d'expositors van mostrar els seus articles als carrers i places, dinamitzant en gran mesura tot el nucli urbà que ben prest es va omplir de gent.

A les vuit del fosquet, el grup Pinyeta Pinyol va oferir un espectacle d'animació infantil. Els més petits van participar als balls i a les cançons activament, passant una bona estona de la manera més divertida.

Una hora més tard, finalitzada l'actuació, al Pla de l'Església s'hi va fer l'entrega de premis del Concurs de Fogasses de la Denominació d'Origen Mahón-Menorca, un acte que va comptar amb la presència de la consellera insular d'Economia, Antònia Allès, el director insular de la mateixa àrea, Bosco Gomila, el batlle des Migjorn, Andreu Moll, així com el nou president del Consell Regulador de la Denominació d'Origen, Bosco Triay. L'acte de lliurament va finalitzar amb un tast de formatges menorquins.

Mentre, des de les nou del vespre, La Xaranga dels Xubecs feia un passacarrers que animava els presents amb els seus ritmes.

El darrer dels actes previstos en el programa del primer Dimarts as Migjorn de 2010 va ser l'actuació dels The Star People, una formació musical del poble que versiona temes d'artistes reconeguts com Freddy Mercury, Robbie Williams o Anastasia. Van seguir el concert més de 300 persones que omplien el Pla de l'Església, una prova més que confirma el gran poder de convocatòria dels Dimarts as Migjorn, una iniciativa que duu al municipi un bon nombre de visitants.