Piscina. Al Poliesportiu de Maó els jocs d’aigua i el pinar són els dos espais que més s’aprofiten - Gemma Andreu

TW
0

L'estiu vist amb ulls d'infants és pura diversió. Maó s'ha ben preparat perquè cap fillet o filleta es quedi sense plaça per gaudir de tot el caramull d'activitats d'estiu que ha organitzat l'Ajuntament amb altres entitats com són el Club Tenis Maó, el Club Esportiu Menorca, Malbúger Centre Esportiu, el Club Esportiu Alcázar, l'Escola d'Equitació, el Club Marítimo de Mahón, el Poliesportiu Municipal, l'Escola Dansa Ute Dahl, l'Associació de Veïns de Llucmaçanes i l'Associació de Veïns de Sant Climent.

S'han ofert 1.200 places en total que fan les delícies de fillets d'entre tres i catorze anys. L'oferta ha augmentat, la suma de l'administració pública amb associacions privades i empresaris obre un ventall de possibilitats que satisfà la majoria. Les activitats esportives són les estrelles de l'estiu, però no menys importants són totes les relacions d'amistat que s'intensifiquen considerablement.

Al Poliesportiu ahir els dotze grups participaven en una gimcana. 300 fillets al juliol, més de 100 a l'agost, gaudeixen del pinar i de la piscina amb múltiples jocs organitzats per un equip de monitors professionals als quals es sumen monitors d'educació especial que l'Ajuntament posa a disposició especialment per als fillets que ho necessiten.

El Club Marítimo de Mahón és una altra de les entitats que reben de cada any més infants. Al matí, 60 fillets i filletes al juliol i 40 a l'agost disfruten de la multiactivitat basada en jocs prenàutics. Al capvespre les activitats són més específiques i n'hi ha també per a adults. El Club Esportiu Alcázar fa quasi dues dècades que s'implica amb l'estiu dels petits. La iniciació esportiva és el seu fort, però també programen jocs d'aigua, activitats de lectura i un caramull de coses més que enguany tenen a veure amb els animals.