TW
0

Què es el Youbeck?

És una xarxa social semblant al Facebook que serveix per connectar gent de tot el món.

Quina és la diferència amb el Facebook aleshores?

És més ràpid que el Facebook i més segur pel que fa a la privacitat dels usuaris. De demà en dues setmanes aniré explicant quines són les particularitats del Youbeck.

Per què algú hauria de canviar de Facebook a Youbeck?

Això depèn de cada persona. És una qüestió de seguretat, que si la gent ho compra, doncs, podrà decidir amb quina de les dues xarxes es vol quedar.

Però el Facebook està fet perquè tothom ho sàpiga tot de tothom, no?

Sí, però a vegades per problemes de configuració els usuaris no saben com fer-ho perquè la seva informació sigui més privada. Amb el Youbeck, la informació d'un usuari només la podrà veure els amics d'aquests usuaris, i ningú més.

Tot el disseny l'has fet tu?

Sí, he fet tot el disseny. Però des del mes de març tinc a 20 persones que m'aconsellen sobre el projecte i fent proves amb el disseny. Amb les idees que m'han donat he anat fent modificacions fins a dia d'avui.

La primera versió va sortir el novembre. Què va passar?

Doncs que no va tenir molt d'èxit i he canviat la idea. Amb la nova versió pots fer grups, esdeveniments, enviar missatges amb fotos i vídeo, pots xatejar amb altres usuaris, i pots crear el teu perfil d'usuari.

Com t'endinses en el món de la programació?

Fa dos anys escrivia blogs personals i mentrestant anava toquerejant el codi de la pàgina. L'estiu passat em vaig començar a interessar per la programació PHP.

Aquesta xarxa estarà oberta a nivell mundial?

Sí, ara està en castellà i català i a partir de la setmana que ve estarà en anglès.

Busques anunciants?

No. No vull que hi hagi publicitat. Crec que molesta bastant l'usuari.

Quant de temps has dedicat al Youbeck?

Ho he comptat, i devers unes 4.000 hores en total.