La presentació de la revista de les festes de Sant Llorenç va congregar ahir vespre un nombrós públic a l’Ajuntament d’Alaior - Javier

TW
0

Emoció, entusiasme i ganes de festa. Eren molts els sentiments que ahir vespre es van deixar sentir a l'Ajuntament d'Alaior durant la presentació de la revista de Sant Llorenç d'Editorial Menorca, una publicació que enguany arriba a la seva catorzena edició i que ha estat coordinada per la periodista Rosa Carreras.

La sala de plens del Consistori va acollir l'acte, que va comptar amb la presència d'un nombrós públic, a més del batle Pau Morlà, el president del Consell d'Administració d'Editorial Menorca, José Guillermo Díaz Montañés i el director del diari "Menorca", Josep Bagur.

"La revista de Sant Llorenç és una finestra oberta a les festes". Amb aquestes paraules va encetar la presentació Pau Morlà, que destacà la vessant humana de la publicació. "Quan avui matí ha arribat la revista a l'Ajuntament se m'ha posat la pell de gallina", va renconèixer el batle. Morlà va fer especial menció al reportatge fotogràfic de Tiago Reurer, que presenta una sèrie d'imatges d'avis i àvies acompanyats pels seus néts.

Per la seva part, Bagur assenyalà que la revista de Sant Llorenç pretén "parlar de persones amb nom i llinatges i transmetre sentiments". En aquest sentit es referí a l'entrevista al pregoner Josep Maria Quintana o als articles sobre Cosme Sans i el doctor Miquel Gelabert.

Així mateix, el director del "Menorca" va aprofitar l'ocasió per agrair la participació dels col·laboradors i anunciants, que han fet possible la publicació de la revista un any més, així com del jove llicenciat en Belles Arts Pau Garriga, autor de la portada.

L'acte va finalitzar amb el lliurament del premi del concurs de cartell i pintura de l'Ajuntament a Natalia Tamayo, que enguany ha posat color a la portada del programa de festes.