minerva. Els comensals van participar en la subhasta de quadres a favor de la Fundació Illa del Rei - i. r.

TW
0

Divendres la Fundació Hospital Illa del Rei va celebrar una subhasta d'obres artístiques per recaptar fons per continuar la rehabilitació de l'antic Hospital Naval Anglès que el pròxim any complirà el 300 aniversari.

Al restaurant La Minerva es va congregar un bon nombre de persones que després de sopar van pujar pels onze dels quinze quadres presentats expressament per a l'ocasió. Fernando Serrano va ser la persona encarregada de conduir tot el procés de la subhasta a la que també hi van participar algunes persones sense ser-hi presents.

La idea de la subhasta neix arrel de la donació de Rafel Torrent i Lina Hernández d'un quadre de Pepe Torrent. A partir d'aquí José Barber ha gestionat l'adquisició d'obra de diferents artistes que s'han prestat a la col·laboració que han estat Pedro Luis Mercadal, Jaume Oliver, Ana Jordá, Kiku Poch, David Monrós, Andrés Moll, Rafel Vidal, Zulema Bagur, Dolores Boetcher, Juan Zacarías "Zaca", Magda Triay, Gensi Torrents, Jeroni Marquès i una làmina firmada del traspassat Poch Romeu.

Els quadres que no van ser adquirits podrien formar part d'una pròxima subhasta que des de l'organització es plantegen celebrar.