TW
0

Amb les festes de la Mare de Déu de Gràcia arriba també, i com cada any, la revista especial que Editorial Menorca treu al carrer com una aportació més al caliu que es comença a viure pels carrers de Maó aquests dies. Una publicació que té com a eixos centrals la celebració, les persones i la ciutat i que compta amb una llarga llista de col·laboradors que desgranen diferents aspectes de la festa, la història i personalitat del poble.

La presentació de la revista, tindrà lloc avui vespre, a les 20 hores a les instal·lacions del diari "Menorca", amb la presència d'autoritats, protagonistes i col·laboradors de la publicació. Demà es distribuirà a les llibreries i als subscriptors.

Com és ja tradició en aquestes pàgines, s'inclou un extens reportatge sobre els membres de la junta de caixers, protagonistes i encarregats d'organitzar tots els actes en què intervenen els cavalls. Es destaca la presència dels dos cavallers més joves de la qualcada i entre altres temes, es pot trobar un recorregut pels escenaris festius i un reportatge sobre el desè aniversari d'un personatge molt estimat pels més petits, en Miquelet es Salero.

Les pàgines centrals ens mostren amb detall un reportatge gràfic amb imatges de les festes de l'any passat. I són els col·laboradors de la revista qui aporten els tocs més personals i més emotius. Tradicions, cultura records i experiències en primera persona, que conformen al cap i a la fi l'ànima d'aquests dies.

La portada enguany és obra d'en Zaca, una proposta al més pur estil còmic que aconsegueix sense dubtes, ser un reclam.

No hi manquen la poesia, ni la devoció a la Mare de Déu.