Durant la celebració va haver-hi moments per jugar, menjar i disfrutar de la companyia - Javier

TW
0

En Miquelet es Salero estava ahir de celebració. I és que deu anys no es fan cada dia. Per això no és d'estranyar que prop d'un centenar de fillets i filletes l'acompanyessin en aquest dia tan especial.

La festa va començar a quarts d'onze del matí al parc Rochina amb un bon berenar a base de coca i xocolata. Un cop havien esmorzat, els més petits van poder participar dels jocs que havien preparat per a l'ocasió i van poder fer de geganters, tot posant la cara dins el cap retallat dels gegants, o bé agafant damunt les espatlles el gegant fet a mida per als més petits.

En Miquelet es Salero va rebre també els regals que li duien els fillets: li van portar dibuixos, caramels, i figuretes de fang. Qualsevol motiu era bo per compartir-lo amb el jove gegant.

El moment principal de la jornada, però, va venir quan li van portar a en Miquelet el seu pastís amb dues espelmes en forma de número deu. De forma simbòlica, els nens que l'acompanyaven es van posar al seu costat per fer-se una foto de família i ajudar-lo a bufar les espelmes.

La festa va ser un èxit segons la organització i esperen que els nens ho disfrutessin.