Durant tot el dia es van anar succeint activitats com xocolatada, jaleo i ball de Sant Lluïset - Javier

TW
0

Sant Lluís es va tornar a vestir de festa ahir. Una setmana després del dia gran del municipi, els carrers van tornar a omplir-se d'il·lusió, alegria i celebració. Es tracta de Sant Lluïset.

Una vintena de caixers van sortir altre cop com a qualcada per fer vibrar altre vegada els lluïsers i lluïseres amb el jaleo més genuí de Menorca.

Prop de les vuit del vespre, es va tornar a sentir el so del fabiol i el repicar del tambor. Era el senyal que la festa era altre cop a Sant Lluís.

Abans, però, va haver-hi cercavila de gegants, gegantons, capgrossos i grallers, actuació infantil amb l'espectacle Puppet Mania al Pla de sa Creu, per a qui tingués gana, es va poder omplir la panxa amb la xocolatada que es va repartir també al Pla de sa Creu. Després del jaleo, el grup Elements va amenitzar la nit amb el Ball de Sant Lluïset.

Per a qui no n'hagi tingut prou, avui ben dematí, a les 8 hores, pot jugar al tir al plat al Lloc Nou, i seguir altre vegada a les 11 hores amb qualcada, jaleo i correguda d'ases amb lliurament de culleretes de llenya. El toc musical anirà a càrrec del grup de música i ball folklòric del Centre Cultural de Sant Lluís. A les 13 hores, tindrà lloc el III Gran Concurs de Paelles i dinar.