Pedro Orfila i d’altres participants. Paella en benefici de l’Asociación Española contra el Cáncer - Javier

TW
0

La tercera edició del concurs solidari de paelles en benefici a l'Asociación Española contra el Cáncer es va celebrar ahir al Circuit Natural de Sant Lluís, amb més èxit que mai. Aquesta trobada, que va tenir inici a les 13 hores, va comptar amb la participació de 690 persones, 440 d'aquestes es van agrupar en 22 equips, cadascun dels quals va elaborar una paella. A més, fora del concurs també hi van col·laborar 250 persones.

És aviat per conèixer la xifra definitiva de la recaptació per a l'AECC però, el seu president, Pedro Orfila, calcula que les xifres volten els 5.500 euros.

La jornada va resultar assolellada, plena d'un component humà solidari, que va venir en resposta dels participants, provinents no només de Sant Lluís sinó també d'altres municipis, com es Castell o Maó.

Pedro Orfila valora molt positivament aquesta edició, i no dubta en reservar-ne una altra per al proper any, gràcies sobretot al recolzament i col·laboració que rep per part de Llorenç Carretero, batlle de Sant Lluís.