expositors. Formatges, embotits, pastissos, fruites i verdures per una banda; productes artesanals de pell, vidre, espart i llenya per l’altra; i múltiples activitats diverses a la fira - j. j.

TW
0

La desena Fira d'Artesania, Artística i Agroalimentària ha batut rècord de participació amb la presència de 85 expositors dels què 35 tenen carta d'artesà o són mestres artesans i més de setze que estan a l'espera. La Plaça Espanya i el carrer Reverend Huguet anaven ahir durant tot el dia plens de gent que s'encuriosia especialment amb els estants on es podien conèixer novetats com ara una melmelada de vi blanc, i una altra de vi negre o les sals aromatitzades també amb vi ideals per cuinar, productes realitzats amb paper, pell, múltiples tècniques de bijuteria i també de joieria. Juguetes trencaclosques, remeis per la pell, objectes d'antiquari, vinaters, esparter i un parell d'araders són algunes altres de les propostes. Més de 900 metres quadrats oferien una diversitat de productes, entre els que també destacaven els agroalimentaris, excepcional.

L'amenaça de pluja no va enterbolir la festa ferrerienca. Just a les set del matí queia una ruixada que per res es va tornar a repetir durant tot el dia d'ahir. L'afluència de gent va ser contínua fins i tot després d'haver dinat.

Les actuacions musicals, com la de The Sailors al matí i Craphoe Band a la nit, van amenitzar la diada i els tallers que es realitzaren, com el d'escriptura amb ploma d'au ofert per Isabel Masoliver van resultar tot un èxit especialment entre els més joves.

Pel que fa avui diumenge, la fira tornarà a obrir les seves portes a les 10 hores i romandrà oberta fins les dues del migdia. A partir de les 11.30 hores es podran realitzar nous tallers com el de torn de ceràmica amb Mireia Ferran; el taller de sabons naturals amb Carme Navarro; i el taller de teixits amb taler amb Carolina Sánchez.

L'agrupació musical que ambientarà el migdia de la fira serà el grup folklòric Aires des Barranc d'Algendar.