Exposició. Nombroses persones van assistir a la inauguració - P.P.

TW
0

Fent gala de la seva condició d'internacional, el Centre de Gravat Internacional Xalubinia-Menorca ha viatjat fins a Nova York amb l'exposició col·lectiva de gravats "Alisis 2010", amb la que fa uns mesos inaugurava la reforma del seu centre a la plaça des Ramal d'Alaior.

The Broome Sant Gallery de Manhattan, situada al popular barri del Soho de Nova York, acull l'obra de 24 artistes de diverses procedències com ara de Menorca i la resta de Balears, Catalunya així com també Argentina, Colòmbia, Puerto Rico, França o fins i tot del Japó. Els gravats que composen la mostra estan realitzats utilitzant la tècnica de la calcografia que permet crear gravats contemporanis que recreen la visió personal de cada artista de l'art.

Gràcies al finançament del Consell insular i de l'Institut Ramon Llull el Centre de Gravat Xalubinia ha pogut realitzar aquesta important passa per tal de donar-se a conèixer, establir nous contactes que en un futur podrien recalar a Menorca per l'interès que desperta el Centre de Gravat.

Més balears
Durant la inauguració de l'exposició "Alisis" a Nova York, que hi estarà fins el pròxim tres d'octubre, va poder gaudir-se també de l'actuació d'un grup de música folk i fusió eivissenc, els Ressonadors, que van aportar una nota més de les Illes al continent americà. Una versió reduïda del conjunt musical eivissenc va poder presentar el seu projecte de fusió que vol acostar la música folk d'Eivissa al públic més jove gràcies als arranjaments contemporanis que fan de cançons i poemes tradicionals.

Els assistents, que sumaven un bon nombre, també van poder degustar formatge amb denominació i la típica sobrassada.