Obres. L’empresa Tolo Pons executa el projecte, que compta amb un pressupost de 739.000 euros - J.J.

TW
0

Dins el pla de la Llei de Barris, s'han iniciat les obres de millora a la zona compresa entre la confluència del carrer Mallorca, camí de ses Capones i carretera des Migjorn. Dites obres contenen, entre d'altres, la construcció d'un nou pont sobre el torrent de son Granot, a la confluència de la carretera des Migjorn, que permetrà un millor accés a l'Institut.

Los obres que ja s'han iniciat, consten de la pavimentació de les voravies dels carrers Maria Àngels Cardona, avinguda Son Morera, el tram que van de la plaça Francesc d'Albranca fins a la carretera, asfaltat avinguda son Morera, el tram que va del pont gran fins l'accés a la pujada del camí de ses Capones, arranjar les vores d'aquest mateix tram, arranjar unes quantes finestres del Col·legi Públic Castell de Santa Àgueda, soterrar el cablejat de la plaça Francesc d'Albranca, i la reconstrucció de la plaça Francesc d'Albranca, la qual guanyarà espai.

El tram de carrer que fins ara connectava el carrer Formentera i avinguda Son Morera formarà part de la nova plaça, i aquest carrer tindrà la sortida, o entrada pel carrer Mallorca. La nova plaça, una volta acabada, tindrà una zona de jocs infantils, una altre amb una pèrgola i bancs per seure, un acera per actuacions, i zona d'arbres.

Aquestes obres són portades a terme per l'empresa constructora Tolo Pons SL, per un import de 739.555,42 euros, més un 18 per cent d'IVA. Amb la construcció d'aquest nou pont, que tindrà una amplada d'uns 20 metres, ja en seran tres els construïts sobre dit torrent, i no serà el darrer, atès que amb la construcció de la sala multifuncional, al final de l'avinguda Son Morera, serà precís un nou pont, o si més no, ampliar l'existent en aquella zona. Aquestes obres, que just fa un mes que han començat, tenen un termini de sis mesos.