ORFEÓN MAHONÉS. Lluís Sintes, el Trio Arrels de Menorca i Bep Mercadal actuaren durant l’acte - Gemma Andreu

TW
0

És el que passa quan hi ha afinitat entre persones que s'entenen i s'ho passen bé: surten idees, projectes engrescadors i ganes de passar-s'ho encara millor. Amb "Sa Gran Nit", que van oferir Lluís Sintes i el Trio Arrels de Menorca, el passat més de març en forma de concert al Teatre Principal no en van tenir prou. No s'esperaven que el públic reaccionés amb tant d'entusiasme com el que van fer sentir aquella nit i d'aquell entusiasme i del seu propi ha nascut un disc, que porta el mateix títol, i que va ser presentat anit a l'Orfeón Mahonés.

Bep Mercadal, president de l'Orfeón i músic que també va participar al concert, va encetar ahir els parlaments per presentar el disc i felicitar als seus components. Tòfol Mus va ser un altre dels encarregats de fer els honors com amic i també com a lletrista de moltes de les cançons que estan ara enregistrades a "Sa Gran Nit". Mus va recordar la memorable actuació de fa uns mesos i va fer una presentació de cada un dels components fent una lloança tant del baríton, Lluís Sintes, com del Trio Arrels de Menorca del que va dir "és i serà un dels millors grups del seu gènere a Menorca". A l'escenari també va pujar Floreal Torres, excomponent del mític grup Los Parranderos i director musical del Trio Arrels de Menorca. Torres es va mostrar encantat amb l'evolució del grup del que va anunciar que encara pot arribar més alt del que ho ha fet fins ara.

Després va arribar el torn de les cançons, no sense que abans Lluís Sintes saludés el públic i fes alguna de les seves habituals bromes abans de començar a cantar amb el Trio Arrels de Menorca la primera cançó que va ser "Ets com una altra Menorca". Després d'uns forts aplaudiments el públic no es va poder estar de cantar el "cumpleaños feliz" a Lluís Sintes que ahir celebrava el seu aniversari tot i que es va negar a dir quants anys complia.

"La Hiedra" va ser un altre dels regals en directe de la nit a la que va seguir "Alguns matins", un dels últims boleros escrits per Tòfol Mus i "Margarita y el mar" entre altres cançons.

Acabat el recital, els protagonistes van firmar els discs que es venien a l'entrada de l'Orfeón Mahonés al que de nou havia acudit un nombrós públic entusiasta de les seves cançons .