Biblioteca. Una trentena de membres participen al grup alaiorenc. - A.G.

TW
0

El Grup de Lectura de la Biblioteca Municipal d'Alaior, va celebrar el passat dia 16 la primera trobada informativa del nou curs 2010-2011 per tal de planificar les activitats a dur a terme durant els propers mesos. El Grup de Lectura, que va començar amb un petit nombre de lectors, s'ha anat incrementant i avui està format per una trentena de membres. En l'esmentada trobada es va comentar quines serien les obres programades, dintre d'una selecció de títols i a la vegada es donà compte d'algunes activitats com són la participació d'autors que participen al Festival Internacional de Novel·la Contemporània en Llengua Castellana a Barcelona i Girona, els quals es reuniran el cap de setmana del 23 i 24 d'octubre amb els lectors dels Clubs de Lectura de Menorca.

El dia 23 a les 12 hores al claustre del Seminari de Ciutadella (seu dels autors) tindrà lloc una lectura encadenada feta per autors menorquins i llatinoamericans. A les 18 hores hi haurà una trobada amb els grups de lectura a Ciutadella, Ferreries i Alaior.

Per la seva part, a Alaior vindran els autors següents: Sergio Chejfec, escriptor argentí, nascut el 1956 a Buenos Aires. Yuri Herrera nascut a Mèxic el 1970. Inés Bortagaray que va néixer a Uruguay el 1975, seran moderats per Lolita Bosch.

Hi haurà autors que assistiran a altres pobles, de tots el quals, es disposa de les corresponents biografies. Per altre part no es comentarà cap llibre, en tot cas es poden consultar les obres disponibles a la Biblioteca per si es volen comentar amb els autors o simplement gaudir del diàleg.