TW
0

Una carabassa bombonera i mig quilo de bombons artesans; un almud, un plat gran decorat i mig quilo de caramels artesans; un torró artesà "mal fet" i una joia penjoll "espiral"; un tabalet verd/negre, un peix fanal i dos bòtils de vi blanc/negre... Són alguns dels lots que des del Centre Artesanal de Menorca es posen a disposició d'empreses i institucions que vulguin fer un obsequi a les pròximes festes de Nadal.

Ahir es va presentar al Consell el catàleg que mostra 36 lots amb 108 productes diferents realitzats per 28 artesans. Els preus oscil·len entre 20 i quasi 200 euros. En cada lot es combinen productes de la marca de garantia amb productes agroalimentaris representatius de l'Illa. També existeix la possibilitat de fer combinacions de productes distintes a les que es proposen en el catàleg. Durant les pròximes setmanes un comercial es dirigirà a les empreses i institucions que puguin ser més sensibles amb l'adquisició de lots d'artesania com a obsequi.

Francesc Pons, director insular d'Economia, va explicar que la iniciativa s'inclou en una feina de planificació de la comercialització dels productes artesans i que se suma a altres actuacions que es venen duent a terme en els últims anys com les rutes artesanes, que s'estrenaren as Mercadal i que el pròxim estiu es realitzaran a altres poblacions o la venda de productes on-line que serà una realitat en els pròxims mesos.