Pilar Perdices ha viatjat a Menorca per comunicar la seva intenció de donar vuitanta obres - Pilar Perdices

TW
0

Pilar Perdices (Maó 1936) ha estat una de les descobertes interessants en l'àmbit cultural de Menorca dels darrers anys. L'artista, reconeguda a les terres catalanes, havia nascut a Maó des d'on havia marxat de ben petita i on ara torna, a poc a poc com ella mateixa diu, amb l'interès de recuperar el temps perdut i amb la intenció d'aportar a Menorca tota la seva experiència i bagatge com a pintora. Després de diverses exposicions a l'Illa, d'entre les que destaca la celebrada al Claustre del Carme, i d'haver guanyat el premi Ateneu de Pintura d'aquest any, Pilar Perdices sorprèn de nou amb la proposta de fer donació de vuitanta de les seves obres al Consell i a l'Ajuntament de Maó.

La iniciativa ha estat molt ben rebuda pels responsables de cultura d'ambdues institucions que es van reunir dijous amb Perdices i Josep Bagur, responsable de cultura de l'Ateneu de Maó i qui ha coordinat distintes iniciatives que han posat en contacte l'artista amb l'àmbit cultural de l'Illa.

Pilar Perdices ve disposada a més, a crear obra per a Menorca i també a oferir unes classes per transmetre els seus ensenyaments que ha impartit durant anys.