demostració. Es van oferir exhibicions de ball linial i tai-txi per part de membres de diferents col·lectius - Paco Sturla

TW
0

Festa i de la bona la que van protagonitzar els socis dels dos esplais de Ciutadella i els usuaris del Geriàtric Municipal, del Centre Sociosanitari de Santa Rita i del Servei d'Ajut a Domicili dels Serveis Socials de l'Ajuntament, en el marc de la desena edició de la Festa de la Gent Gran que va tenir lloc ahir capvespre al Pavelló de Calós.

Per part dels tècnics municipals hi havia por que no hi hagués prou cadires per a tothom, una vegada vista la gran resposta de la gent a aquesta proposta lúdica. Prop de sis-centes persones van fer que la iniciativa fos, novament, un gran èxit de participació. Una gran festa en què tots van poder gaudir d'una bona estona amb diverses activitats i actuacions. Tot, acompanyat d'una bona bereneta.

No van faltar a la cita representants de l'equip de govern de Ciutadella, com per exemple l'alcaldessa Pilar Carbonero, la regidora de Cultura, Maite Salord, o el regidor de Serveis Socials, Magí Muñoz. També hi van ser presents la regidora del PP, Antònia Gener, així com el candidat popular per a les properes eleccions municipals, José María de Sintas.

En la iniciativa va col·laborar la Creu Roja, que va traslladar fins al pavelló totes aquelles persones amb dificultats en la seva mobilitat.

Membres de l'Associació Democràtica de Jubilats i Pensionistes van ser els encarregats de pujar a l'escenari per oferir demostracions de tai-txi i ball linial. Una disciplina, aquesta darrera, de la qual també en van oferir una bona mostra integrants de l'Associació de Gent Gran i Pensionistes de l'Esplai. A la festa també va haver lloc per una animada sessió de ioga a càrrec dels associats de l'Esplai. D'allà es va passar a l'apartat musical, amb la intervenció de la soprano de la coral, Rosalia Roca, acompanyada al piano per Esperança Barceló.

Els assistents van gaudir d'un capvespre molt animat, ple de somriures i bons moments compartits entre uns i altres. Una festa que, un any més, va posar de manifest l'esperit juvenil i les ganes de fer coses que tenen els nostres majors. Desitjosos de repetir l'experiència fins i tot més vegades a l'any, els assistents van acomiadar contents la cita del poliesportiu.