En família. Lluís Soriano va estar acompanyat per l’esposa, els fills, els néts, els gendres i les nores - Paco Sturla

TW
0

La Corporació de Ciutadella va retre ahir un reconeixement a Lluís Soriano Fernández, el cap dels electricistes municipals, en motiu de la seva jubilació. Durant 42 anys, l'homenatjat ha treballat per l'Ajuntament de Ciutadella i ha viscut en primera persona els canvis i millores en l'enllumenat públic de la ciutat.

La batlessa, Pilar Carbonero, lliurà a Lluís Soriano (Ciutadella, 1946) una placa en agraïment pels seus anys de servei a la població. El protagonista de l'acte va estar acompanyat per la seva esposa, Juana Allès Florit, els quatre fills, els néts, els gendres i les nores en un dia de celebració per a la família.

Lluís Soriano rebé emocionat el reconeixement municipal, inclòs els dels tècnics municipals, els companys de feina i dels regidors que han estat responsables de la brigada, com Germán Jover, i l'actual, Josep Mascaró. Tot i l'emoció, l'ex-cap dels electricistes municipals va fer riure els presents quan demanà disculpes als treballadors de la brigada "que heu hagut d'aguantar el meu mal humor".

Soriano, que va ser un dels primers voluntaris del Parc de Bombers i un dels fundadors del CB Boscos, dedicarà el temps lliure de la jubilació a disfrutar dels néts, la seva gran alegria.