Binifadet - Carme Crespo

TW
0

Podria semblar que estaven jugant però en realitat feien molt més que jugar... Joves Empresaris de Menorca va celebrar ahir la seva tercera Diada, que en aquesta ocasió va tenir lloc a les bodegues de Binifadet de Sant Lluís. L'èxit de les anteriors edicions va fer que s'incrementés el nombre d'assistents fins a 52, acompanyats de 26 fillets i filletes que també van poder gaudir d'activitats diverses gràcies a tres monitors que van estar en tot moment pendents d'ells.

Des de les 11 del matí cinc equips gaudien d'una jornada lúdica i formativa en la que treballaren la innovació com a eix principal. Mitjançant una gimcana, en el transcurs de proves en les que l'enginy anava a ser la millor eina, cadascú posava les seves pròpies habilitats al servei del grup per treure en cada ocasió el màxim profit possible. Unes experiències que, viscudes d'una altra forma i propiciant la reflexió, s'assemblen a la realitat i el dia a dia en el treball a l'empresa.

A cada prova superada pels equips se'ls proporcionava material amb el que finalment s'havien de lluir dissenyant una campanya publicitària, per la que alguns van ser realment originals.

Abans de gaudir del dinar de germanor, al mateix espai de la bodega, l'actual presidenta de Joves Empresaris de Menorca, Mònica Pons Morales, va fer un repàs de totes les propostes i serveis que ve duent a terme l'entitat i va fer una crida als 94 associats a aportar idees i coneixements per enriquir encara més la seva tasca. Durant la jornada també es van realitzar visites guiades a la bodega.