Autors. Antoni Pons Morlà i Arcadi Gomila, a l’acte de presentació - p.g.

TW
0

El Club de Jubilats d'Alaior, dintre de la programació del mes Sociocultural de novembre, va viure diumenge una jornada festiva i a la vegada emotiva amb la presentació del nou "Himne del Club", amb lletra d'aquest comentarista i música d'Antoni Pons Morlà. Per donar-lo a conèixer va ser cantat per un grup de membres de l'entitat i a la vegada pel conjunt Arrels de Menorca, protagonista de l'actuació musical de la vetllada. Aquest grup va tenir la generositat d'estudiar l'esmentat himne i amb ell poder oferir al públic que omplia a vessar el local aquesta composició que canta l'esperit i la funció sociocultural del club.

Abans de començar l'actuació, el president Benito Sintes va dirigir unes paraules recordant que la idea de realitzar un himne del club va néixer del membre de la Junta Directiva, Miquel Petrus, que malauradament ens va deixar sense poder veure satisfeta aquesta il·lusió. També va agrair la col·laboració dels membres de la Junta, un equip molt ben avingut, i recordà els socis que han fet possible dur a bon terme el projecte de l'entitat i que per desgràcia ja ens han deixat. Al final va tenir paraules de reconeixement per als autors de la lletra i música del "Himne del Club de Jubilats", als quals va obsequiar amb un detall d'agraïment i els va fer lliurament d'un pergamí amb la lletra de l'himne, extensiu a Martina Garriga, que havia ensenyat la cançó als cantants locals. La lletra es va emmarcar en un quadre per estar present al local.

L'himne fou acollit amb entusiastes aplaudiments per part de la gran assistència. Va ser la peça amb què Arrels de Menorca, juntament amb el cor improvisat, va obrir i tancar l'actuació del grup des Castell, que va cantar una sèrie de boleros, ranxeres, havaneres, tots elles molt coneguts pel públic que en diverses ocasions va corejar amb els components del grup.