TW
0

"L'objecte del desig" es fa èxplicit en la fotografia d'Arantza Domínguez. La fotògrafa exposa unes sèries de fotografies a la galeria Artara de Maó que juguen especialment amb la temptació de la que fan còmplice l'espectador.

Sensualitat, provocació, títols suggerents d'un món sublim en el que el plaer es materialitza com la màxima expressió a través del cos i l'objecte carregat de simbolisme. "L'Illa perduda", "Paradís", "La poma de la discòrdia" o "Presoners de la seva pròpia riquesa" són alguns dels títols que complementen imatges en les que la fotògrafa composa escenes que conten històries sempre en blanc i negre.

El retratat i el retrat es fusionen en una sola cosa. La sinuositat està també a l'estètica final de l'obra que es mostra tènue a pesar del contrast d'alguns elements, normalment complements, com les màscares relacionades amb el sexe, les ungles pintades o els vestits aferrats a les corbes. La mirada, mirades dels personatges d'ulls transparents, són clau determinant que capten l'atenció per la seva transparència i que al mateix temps condueixen fins el sentit que es troba emmarcat en cada cas per un objecte o per la mateixa composició de la imatge que es defineix per un primer pla, per un pla emmarcat o per un pla general del cos sencer.

L'exposició de fotografies "L'objecte del desig" es pot veure a Artara fins el 27 de novembre.