SEU UNIVERSITÀRIA. El curs presencial especialitzat en gestió turística ha despertat gran interès - UIB

TW
0

La Universitat de les Illes Balears imparteix durant aquest curs a la Seu universitària de Menorca la primera edició del títol propi de postgrau Especialista Universitari en Gestió d'Empreses Turístiques en l'àmbit del Màster en Direcció d'Empreses Turístiques de la UIB.

El postgrau, que va iniciar-se el passat dia quatre, ha tingut una notable resposta amb la matriculació de 42 alumnes que ha estat considerada d'excel·lent, havent sorprès fins i tot al propi codirector del curs Onofre Martorell, professor del departament d'Economia de l'Empresa de la UIB. Seran 215 hores lectives que s'imparteixen els dijous i divendres al capvespre per tal de facilitar la compaginació laboral i familiar dels assistents.

El postgrau Especialista Universitari en Gestió d'Empreses Turístiques és el cinquè que s'organitza a Menorca i el primer d'una matèria específica amb el que es pretén "tenir gent formada que ha de propiciar el canvi necessari per seguir sent competitius i repensar i reinventar el turisme amb una formació adequada" en paraules de la doctora Montserrat Casas, rectora de la UIB.

Catedràtics universitaris amb tesis doctorals específiques en matèria de turisme, alts directius d'empreses i directors financers, conformen un equip de quinze professors de reconegut prestigi que avalen la qualitat del postgrau com Francesc Xavier Mena, catedràtic d'Economia d'ESADE o el mateix Onofre Martorell, titular d'universitat d'Economia Financera i Comptabilitat de la UIB.

La realització del curs es fa en virtut dels acords entre distintes entitats que han fet possible poder oferir el postgrau per una matrícula de 400 euros quan el seu cost real seria de més de 5.000. La signatura dels convenis la dugueren a terme Montserrat Casas, rectora de la UIB, Santiago Florit, director general de Relacions Institucionals de la Conselleria de Presidència del Govern, Magdalena Pons-Quintana, com a presidenta de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Menorca i Joan Ramon Fuertes, director executiu territorial de la Caixa a les Illes Balears.