premiats. Marc Pons, Pilar Carbonero, Noemí Gomila, Magí Muñoz, Joaquim Lorente i Pepe Melià amb les parelles guanyadores del campionat - D.M.

TW
0

Els pensionistes de tots els esplais i centres de persones majors d'arreu de l'Illa gaudiren ahir d'una trobada festiva que es celebrà a Ciutadella. La jornada començà el matí amb una excursió pel nucli antic de la ciutat, amb visites a la Catedral, l'eix peatonal i punts com la Plaça des Peix, entre d'altres llocs d'interès.

L'Ajuntament de Ciutadella oferí una recepció als més de 200 participants en la visita cultural, que descobriren la història del Saló Gòtic i la Galeria de Fills Il·lustres, de la mà del cap de Protocol, Miquel Àngel Limón, i amb la presència de la batlessa, Pilar Carbonero, qui actuà com amfitriona.

A continuació, l'hotel Sagitario de Cala Blanca acollí el Campionat anual de Jocs de Taula, organitzat per la Federació d'Associacions de Gent Gran de Menorca. Concursaren un total d'onze parelles a la brisca, vuit parelles al dominó, deu al truc i quatre al cau. El campionat es celebrà en un ambient de companyerisme, tot i l'emoció dels concursants per ser els favorits. Després del dinar, es procedí a l'entrega dels premis, amb l'assistència del president del Consell, Marc Pons, la batlessa Pilar Carbonero, la consellera de Serveis Socials, Noemí Gomila, i el regidor homòleg, Magí Muñoz, junt amb la presència de Joaquim Lorente, de Sa Nostra, entitat patrocinadora de la trobada.

El president de la Federació d'Associacions de Gent Gran de Menorca, Pepe Melià, agraí la bona acollida de la convocatòria, amb 268 persones que gaudiren del dinar, i el suport de Sa Nostra, com també donà l'enhorabona a la col·laboració de Pedro Seguí i Deo Huguet, per l'èxit en l'organització del campionat. Després de l'entrega dels obsequis, la gent gran compartí una sessió de ball a l'establiment hoteler, continuant amb l'ambient festiu i de bulla de tota la jornada.