1r premi 2d. Aquarela de Cristòfol Pons Bendito

TW
0

El Concurs Menorca Art Emergent convocat per l'Injove va donar a conèixer ahir els guanyadors a l'alberg de sa Vinyeta de Ciutadella. Els premiats han estat Cristòfol Pons Bendito, en la categoria 2D, i Pau Garriga Camps, que ha obtingut el segon premi de la categoria 2D i el primer premi de la categoria 3D, obtenint el segon premi d'aquesta mateixa categoria Aritx Berakoetxea. L'obra de Pons Bendito du per títol "Hi ha algú aquí fora?", una aquarel·la i posca sobre paper que ha distingit l'artista ciutadellenc. Pau Garriga ha obtingut el segon premi en la categoria 2D amb el quadre "Creixement densificat", una fotografia digital sobre paper mentre que en la categoria 3D ha guanyat el primer premi amb la videocreació "Sorgir II". Aritz Berakoetxea Roa obté el segon premi de 3D amb la videocreació "Coneixes les regles?".

El jurat, format per Josep Bagur, Macià Coll, Pacífic Camps, Toni Arcas, Mauri Lavayén, David Monrós, Cristina Andreu, Elvira González i Biel Calafat, va considerar oportú fer una menció especial a sis obres de la categoria 2D dels autors Cristòfol Pons, Julia Carroggio, Jaume Oliver, Núria Pons i Dani Triay.

Menorca Art Emergent és un concurs d'arts per a joves creadors que dóna suport als joves menorquins més creatius. En aquesta ocasió s'hi han presentat 19 artistes amb un total de 37 obres de disciplines diverses com fotografia, pintura, dibuix, gravat, escultura, joieria, videocreació i instal·lacions.