TW
0

Uns angelets davallen a la terra pels voltants de Nadal molt a prop del nucli antic de Ciutadella on a un petit teatre, el de Sant Miquel, cada anys es representen "Els Pastorets". Han començat els assaigs i diables i angelets es barregen en una mescla de fantasia i realitat en què el fuster en Josep i na Maria teixeixen una vida paral·lela amb una jove parella de Natzaret. Encara que les seves històries són diferents comparteixen dubtes i pors davant d'una decisió important. Junt a ells, tres personatges faran les mil i una per desemmascarar els diables de l'infern i aconseguir que tornin per allà on han vingut...

Les festes nadalenques no serien el mateix a Ciutadella sense la fita que té aquests dies molt enfeinada a Mari Genestar, guionista i directora de "Els pastorets de Sant Miquel: la nostra manera de viure el Nadal". Es fan els darrers retocs perquè, un any més, aquesta tradicional representacióa càrrec del grup de teatre del Centre Catequístic Sant Miquel alliçoni i faci gaudir grans i petits amb un desplegament de mitjans, en què destaca la participació de gairebé quaranta actors que conformen el repartiment.

A més a més, l'obra teatral compta amb un equip tècnic en el que Quico Caules, Coloma López i Montse Caules són els regidors; Toni Marqués i Toni Fuster s'encarregaran de la il·luminació; Carlos Caules del so; Yola Anglada del maquillatge i la perruqueria; Joan Gomila de la direcció escenogràfica; Toni Riudavets, del vestuari; mentre que el Taller dels divendres es dedica a l'elaboració dels decorats.

"Els Pastorets" comptarà així mateix amb un acurat acompanyament musical sota la direcció de Margui Juanico, qui ha composat les cançons junt amb Enric Ribó. Sonaran Joan Pons i Quim Ribó (baix), Noemí Plovins (piano), Miguel López (percussió), Clara Enrich (violoncel) i Margui Juanico (guitarra).

Les representacions estan previstes per als dies 17 de desembre (21 hores), 18 (20 hores), 19 (18 hores), 23 (20 hores), 26 (19 hores), 30 (20 hores) i 2 de gener (18 hores) començant la venda anticipada d'entrades el proper dimarts.