TW
0

Ciutadella recuperarà el recorregut tradicional de la Cavalcada dels Reis Mags, després que en l'edició anterior l'itinerari s'hagués d'alterar per les obres de reforma de sa Contramurada. Les Majestats d'Orient i les comparses sortiran el proper dia 5, a les 19 hores, del final del Camí de Maó. El recorregut tornarà a ser fins la plaça de ses Palmeres, enllaçant sa Contramurada fins Es Pins i d'allà a l'Ajuntament, on tindran lloc els discursos dels Reis d'Orient. Com a novetat, les Majestats i els acompanyants deixaran els vehicles a la Plaça des Born i continuaran el recorregut per l'eix central a peu. Llavors faran la tradicional adoració del Naixement a la Catedral i continuaran per ses Voltes fins la plaça de ses Palmeres. La comitiva enllaçarà per la Plaça Federico Pareja fins el Monestir de Santa Clara. Segons informa el regidor d'Educació, Magí Muñoz, enguany participarà el Casal de Joves amb una comparsa, així com l'Ajuntament organitza un taller de creació de fanalets per a què els fillets rebin els Reis Mags amb llumets. El taller s'impartirà de franc els dies 29, 30, 3 i 4 a la Casa de Cultura de 10 a 13 hores.
L'Ajuntament destinarà el mateix pressupost de la passada edició per a la Cavalcada de Reis, és a dir, 20.000 euros. En aquest punt, el regidor agraeix la feinada d'organització i muntatge de les APIMA del municipi i la col·laboració del Casal de Joves i AFAE (Associació per al Foment de les Activitats Educatives).

1.000 quilos de caramels
Així mateix, l'Ajuntament ha adquirit enguany 800 quilos de caramels, que són sense gluten i aptes per a cel·líacs, i la meitat provenen del Comerç Just. A més, les entitats bancàries aportaran altres 200 quilos. També el proper dia 26, a les 18 hores, el Patge Reial rebrà les cartes dels fillets i filletes a l'Ajuntament i després farà el recorregut fins a la plaça de ses Palmeres.