calós. Bartomeu Frau Pons (Ciutadella, 1962) és director d’autoescola i sempre ha estat vinculat a la UAASS - Gemma Andreu

TW
0

La Unió d'Antics Alumnes de Ciutadella (UAASS) iniciarà nova etapa a partir de demà amb l'elecció de Bartolomé Frau Pons (Ciutadella, 1962) per a presidir l'entitat. El president entrant comptarà amb una junta directiva jove i renovada. "Som un equip que ens presentam amb il.lusió, per aportar un aire fresc a l'entitat en l'any que celebra el seu centenari i per afrontar una etapa més moderna i dinàmica".

Director d'autoescola i vinculat des de petit a Calós, Bartomeu Frau afirma que un dels objectius "és continuar amb l'esperit salesià, caracteritzat pel dinamisme, la joventut i el caire familiar". Per dur a terme el nou projecte, Frau comptarà amb Antoni Torrent Lluch (vice-president); Marilena Garrido Sastre (secretària); Gaspar Aguiló Gomila (tresorer); i els vocals Joan Faner Salord, Antonio Ribot Bosch, Rafael Galeote Fullana, Rosa M. Marqués Calafat i Domingo Liz Femenías. El consiliari serà Silvino Berruete.

La nova junta directiva pretén convertir la UAASS en un espai multiedat, és a dir, amb activitats adreçades a fillets, joves, majors i famílies. Bartomeu Frau avança que la primera feina serà analitzar la situació econòmica de l'entitat i enllestir els projectes encetats. Una qüestió que es seguirà serà la feina per a reflotar la Companyia de Teatre Dom Bosco. La celebració dels actes del centenari de la UAASS i l'organització del Consell Nacional d'Antics Alumnes el juny seran les fites més properes, així com el veredicte de FotoBosco i l'exposició de fotografies presentades al certamen. Frau afirma que en el nou projecte s'obrirà la participació dels socis i de la junta directiva sortint.