Trobada. Sota la presidència de l’arquebisbe de València, monsenyor Osoro

TW
0

Els bisbes de la Província Eclesiàstica Valentina, integrada per les diòcesis de la Comunitat Valenciana i les Illes Balears, han estudiat impulsar "el sentit eclesial de l'acció de Caritas" en les seves respectives diòcesis. Així es desprèn dels resultats de la reunió dels prelats celebrada a València que va concloure dilluns vespre.

Segons informa l'agència AVAN, la trobada ha servit per tractar "qüestions de tot tipus relatives a la vida diària de les diòcesis i la seva coordinació com província eclesiàstica, que és una unitat que volem potenciar", segons el bisbe secretari de la Província i titular de la diòcesi de Menorca, monsenyor Salvador Giménez.

Pel que fa a l'impuls del sentit eclesial, monsenyor Giménez ha expressat la intenció de "traslladar la nostra reflexió a tots els nivells de les diòcesis amb la finalitat que els voluntaris i treballadors de Caritas i també les pròpies comunitats parroquials tinguin present a la seva acció social i caritativa el sentir de la mateixa Església".

A més a més, els bisbes han abordat la pastoral vocacional, projectant les bases per a una reunió extraordinària sobre aquest "tema de permanent actualitat", en paraules de Giménez, per al proper mes de juliol, així com els preparatius de la Jornada Mundial de la Joventut, que es desenvoluparà aquest estiu a Madrid.