Compres. Els visitants observaven, escollien, emprovaven i pagaven, contents de la peça adquirida - Javier

TW
0

Alaior va viure ahir una allau de gent i de compres però, sobretot, una onada d'aire fresc per als comerços del poble. Qui ahir va fer un passeig per l'annex de l'institut Josep Miquel Guàrdia d'Alaior va poder observar una gernació que remenava entre jerseis i sabates, s'emprovava vestits i cinturons i assaboria alguna delícia pastissera d'allò més innovadora.

I és que ahir va arrancar el tercer Mercat d'Estocs i degustació de tapes d'Alaior que organitza l'Associació de Comerciants del poble i que es perllongarà fins diumenge.
Els 24 comerços que durant aquest cap de setmana han canviat d'ubicació per compartir espai i experiència no donaven abast. Això sí, tots amb un somriure als llavis en veure l'èxit de l'esdeveniment.

Les ofertes que s'anunciaven eren massa temptadores per negar-se a posar la mà al moneder. Pantalons a 15 euros, abrics a 25, sabates d'infant a 20 euros o bosses de senyora a 15. Cinturons a dos euros, roba de nadó a cinc i, fins i tot, marcs de fotografies o mampares de llum a tres euros.

Tot aquest ventall de productes estava dolçament acompanyat per una mostra de pastissos d'allò més elegant que anaven des de les miniatures de galeta, a les 'marquesites', les banyes o les sultanes, entre moltes altres. Però la mostra pastissera per excel·lència era una altra, un maniquí de xocolata elaborat al màxim detall.

A més, mentre les mares rastrejaven entre jerseis i camises, els més petits van poder gaudir d'una jornada de salts amb el castell inflable ubicat a l'exterior del recinte.

El mercat es pot visitar avui de 9.30 a 14.30 hores i de 16.30 a 21 hores. A més, el públic podrà gaudir d'una degustació de tapes amb plats tan apetitosos com les pilotes de pollastre en salsa de carabassó, sushi d'arròs, pollastre al curri, truita d'albergínies o pop amb ceba, entre altres. Aquestes degustacions (a un preu d'1,80 euros les quatre tapes) es podran assaborir de 12.30 a 14.30 hores i de 19 a 21 hores.