assaig. Les veus infantils de l’Escolania de Ciutadella assajaren ahir capvespre, baix la direcció de Corretja Genestar, per a preparar el concert - Cris

TW
0

Les joves veus de l'Escolania de Ciutadella assajaven ahir amb il·lusió pensant amb un concert molt especial. Avui arriben a l'Illa els components i amics de la Coral Sant Esteve de Castellar del Vallès amb l'objectiu de compartir un cap de setmana de música i amistat. Les famílies de l'Escolania de Ciutadella acolliran a les seves cases als joves cantaires catalans, que aprofitaran els dies festius per a conèixer l'Illa.

En motiu de la visita i pel fet de que ambdues corals comparteixen l'afició per la música, la directora de l'Escolania de Ciutadella, Corretja Genestar, i el president, Miquel Moll, van pensar en la idoneïtat d'organitzar un concert conjunt per a celebrar l'intercanvi. L'actuació, que estarà oberta a tot el públic, tindrà lloc avui a les 18.30 hores a l'antiga església del Socors. Les joves veus estaran dirigides per Jaume Sala, director de la Coral Sant Esteve de Castellar del Vallès, i per Corretja Genestar, directora de l'Escolania de Ciutadella, en un concert que vol engrescar els joves a seguir cantant.