VARIETAT. La desfilada va estar marcada per l’originalitat i el colorit dels seus integrants - A.G.

TW
0

El Carnaval d'Alaior es celebrà amb la tradicional animació i alegria que cada any es posa de manifest. La rua del dissabte a la tarda resultà espectacular per la participació d'unes catorze comparses, que desfilaren amb molta il·lusió, sons de tambors, trompetes i alguna emissió musical, precedida pel conjunt 7 Ginets i una multitud al carrer en un fosquet plàcid, després de dies de pluja i mal temps. Algunes eren veritablement cridaneres i la majoria compostes per nombroses disfresses, desfilant segurament davant d'unes 300 persones. La rua pujà pel carrer des Ramal des del des Comerç, on s'organitzà fent ballades i demostracions, i en arribar a sa Plaça, on s'hi concentrà nombrós públic, realitzaren les corresponents i estudiades demostracions.

Ja al Pavelló Esportiu, totes les comparses desfilaren i executaren les seves presentacions. A l'hora de la concessió del premis, el primer va ser concedit a una comparsa molt original i vistosa "Reines de la nit", el segon va ser a la que duia per títol "Chin Chin Cheri" (la coneguda tonada de Mary Poppins i els seus neteja sutge) i el tercer premi a la còmica i ben estudiada "Pingüins", amb un iceberg rossegant. Per unanimitat de totes les comparses el premi especial fou per a "Reines de la nit".

Després de la rua i de la celebració de nombrosos sopars col·lectius, a partir de la una de la matinada, DJ King amenitzà el ball, que va durar fins a les tantes.

Açò va ser continuació de la gran festa infantil del Dijous Jarder, que per motius del temps insegur es va desenvolupar quasi tota al Poliesportiu. Pel matí les escoles infantils feren un encontre de disfresses amb la simpatia i vistositat que suposa veure tots aquells petits i petites disfressats.

A la tarda, "Bernat Figuerola" presidí la gran festa dels infants al referit espai, que s'omplí amb centenars de fillets i filletes i gran quantitat de pares i avis joiosos veient com es divertien els menuts.

Avui, dilluns, és el dia gran del Carnaval a Alaior amb un ball de màscares que sol durar fins que és de dia.