MADAGASCAR. La carrossa ambientada en la divertida pel·lícula d’animació aconseguí el primer premi a la desfilada d’ahir al capvespre a Ciutadella - Paco Sturla

TW
0

Una colla d'animals ben diferents aconseguiren ahir el primer premi de la Desfilada de Carrosses organitzada pel Casino 17 de Gener de Ciutadella. Pingüins, girafes, lleons i lèmurs compartien habitacle en la carrossa titulada "Madagascar", ambientada en la pel·lícula d'animació que porta el mateix nom. El segon lloc en la categoria de carrosses fou per al grup "Som esp@cials", una divertida i elaborada recreació d'un grup d'extraterrestres que arriben a Menorca per a recórrer el Camí de Cavalls.

En la categoria de comparses primeres (les formades per més de quinze persones), el primer premi fou per a la recreació de la sèrie televisiva "Águila Roja", que es traduí en carros i cavalls passejant per la Contramurada, guiats per personatges perfectament ambientats. El segon lloc fou per a la proposta de la parròquia Sant Esteve "Un món igual per a tots", format per persones de diferents nacionalitats caminant juntes.

Els originals musclos al vapor s'emportaren el primer premi en la categoria de comparses segones (formades per menys de quinze persones), i el segon lloc fou per al grup de "Peter Pan".

L'èxit de "Madagascar" en la desfilada d'enguany fou doble, ja que el guardó a la millor disfressa individual fou per a la girafa d'aquest grup, una elaboradíssima composició que aconseguí reproduir fins i tot l'etern coll d'aquests mamífers. En la categoria de millor disfressa infantil, el jurat decidí concedir el premi a tot el grup de l'escoleta Xipell, que havien recreat un munt de contes infantils en la seva composició.

L'edició d'enguany de la desfilada repartí 1.655 euros en premis, i 2.820 euros més per a tots els participants.