Varietat. Xinesos, dibuixos animats, futuristes i pagesos, protagonistes - Javier

TW
0

Si hi ha a l'any un dia apropiat per treure a la llum l'originalitat i l'enginy, aquest és el dia de Carnaval. Així ho van fer ahir els nombrosos santlluïsers que van deixar de banda la vergonya i van lluir pels carrers del poble les disfresses més estrambòtiques amb motiu de la cinquena edició de la Rua Carnavalesca Lluïsera.

Poc abans de les 17.30 hores del capvespre, els voltants del Molí de Dalt eren plens de petits i grans ultimant els darrers detalls de les carrosses i comparses. Un total d'onze grups van participar a la trobada festiva. Les referències més menorquines van arribar de la mà dels Pagesos del Club de Jubilats i d'una granja molt animada. Tampoc hi van faltar un grup de tigres i els sempre recurrents pirates.

Una de les comparses més cridaneres va ser la formada per un bon grapat de joves vestits amb motius futuristes. Uns divertits musclos i la dansa oriental dels mites del bosc van gaudir també d'una bona dosi de protagonisme en una rua molt desenfadada.
Però el primer premi se'l va emportar la comparsa "El Drac", formada per una àmplia colla de xinesos. Els altres guardonats del capvespre van ser els integrants de "Shrek", que recrearen la famosa pel·lícula animada.

Finalitzada la desfilada, la festa continuà amb ball i música al Pla de sa Creu.