multitud El poliesportiu municipal d’Alaior fou la seu de trobada d’aquest multitudinari esdeveniment, que va ser conduït per l’actor Jordi Odrí - Javier

TW
0

Alaior s'omplí ahir de vida, d'ambient, de diversió i de molt de ball. I és que el poliesportiu municipal va acollir la XXIV Trobada de Gent Gran de Menorca, un multitudinari esdeveniment que organitza anualment la Federació de Persones Majors de Menorca.

L'acte aconseguí congregar onze clubs i més de 1.600 persones que, a una mitja de 70 anys, suposen més de 100.000 anys reunits en una sala.

El poliesportiu era com un formiguer de gent que cercava el seu lloc, que compartia experiències i anècdotes amb el seu veí i sobre tot tenia paraules d'agraïment per poder ser partícip en una iniciativa tan massiva.

El president de la Federació, Miquel Melià, lliurà una placa commemorativa a tots els presidents dels clubs i també als batlles. L'acte va continuar amb una demostració de tai txi a càrrec d'Alícia Granel, una sessió de glosat amb Soca de Mots i una actuació de la coral del Casal de Gent Gran del carrer Vassallo de Maó.

Però l'esdeveniment no podia finalitzar sense una bona bereneta i un mica de ball a càrrec de Jesús Álvarez.

Van assistir a l'acte nombroses autoritats polítiques com el president del Consell, Marc Pons, la consellera d'Acció Social, Noemí Gomila i tots els batlles de l'Illa, a més d'algun regidor.