Berenar. La sala polivalent del centre educatiu La Salle estava plena a vessar d’experiència de vida - M.P.F.

TW
0

"Quant de temps sense veure't", "Tu ja tens vuitanta anys? Estàs com un passerell". Aquestes van ser ahir les frases més citades al llarg del matí a Alaior. I és que la sala polivalent del centre educatiu La Salle va acollir el berenar de germanor que el col·legi organitza biannualment com a homenatge a totes les persones amb vuitanta o més anys.

La vintena edició d'aquesta gran festa, que organitza La Salle amb el patrocini de La Caixa i l'Ajuntament, va reunir a unes 400 persones entre homenatjats i acompanyants. Va arrencar amb una eucaristia a l'església de Santa Eulàlia per continuar amb un bon berenar menorquí. En aquest no hi podia faltar la coca i xocolata, aquesta darrera elaborada artesanalment per Isabel Garriga, cap de la comissió organitzadora de l'esdeveniment i que, ni més ni menys, va cuinar 76 litres de llet amb 22 quilos de xocolata.

L'acte va ésser recolzat pel president del Consell insular, Marc Pons; el batlle del municipi, Pau Morlà, així com pel bisbe Salvador Giménez, a més d'una representació de l'equip directiu del centre, lasalians i APIMA.

Aquest homenatge als grans experts en l'art de teixir vida va ser un punt d'encontre d'emocions i sentiments ja que la comissió organitzadora va voler oferir un obsequi a Martina Allès i Àgueda Mercadal qui ahir mateix complien 82 i 86 anys respectivament. A més, va retre un sentit homenatge als dos assistents (home i dona) de major edat. Els guardonats foren Bartomeu Carreras de 101 anys i Beatriz Quesada Palomares de 96. L'acte va comptar amb l'actuació musical de Joan Reynés i Jackie.